GELOOF, VRIENDSCHAP, PASSIE, KARAKTER

Hieronder vinden jullie alvast wat praktische informatie over de dag: laatste update vrijdag 5 oktober 2018, 16:00)

 

 

AANTAL DEELNEMERS

We verwachten dit jaar 100 mannen, tof!

Mocht je na aanmelding geen bevestiging hebben gehad in je mailbox (met o.a de tekst die je nu leest) stuur dan voor de zekerheid nog een mail naar ons: organisatie@mannendagspakenburg.nl

Maar ook mannen die zich pas zaterdagochtend 6 oktober of pas op de kampvuuravond melden zijn van harte welkom!

 

VERLOOP VAN DE DAG

Om 12:30 start de inloop in Chr. Ger. Kerk ''de Fontein" met een kop koffie en je kunt dan wat bijkletsen. Lunchen doe je nog thuis. Wij zitten dan klaar om je naam af te vinken. Je hoeft geen entreebewijs ofzo mee te nemen.

Om 13:00 start de opening in de kerkzaal die je natuurlijk niet wilt missen. Kom dus een beetje op tijd en niet pas tien voor één van huis weg ;-) Na de samenkomst fietsen we (als het lukt zoveel mogelijk gezamenlijk) naar de Eemlandhoeve. Officieel adres is: Bisschopsweg 7. We staan als organisatie wel bij de boerderij om e.e.a. te begeleiden. In de middag hebben we op het terrein een aantal uitdagingen voor jullie bedacht en wordt het thema nog op andere manieren uitgediept. Toiletten stoelen, statafels, etc. is ook allemaal geregeld en wijst zich vanzelf op de dag. Gedurende de dag zijn BHV-ers aanwezig.

Tijdens de dag worden er foto’s (na afloop op de website) gemaakt.

 

KLEDING & REGEN

 

De weersvoorspellingen voor zaterdag zien er goed uit. Het wordt 22 graden!

 

Trek sowieso kleding aan waar je je gemakkelijk in voelt. Dit hoeft niet perse sportkleding te zijn. We gaan best wel even met elkaar sportief lopen doen, maar dat kan prima in kleding waarbij je je vrij kan bewegen. Geen nette kleren dus. Neem een handdoekje mee en een stel droge sokken en/of schoenen. En als je jezelf niet vertrouwt: een stel droge kleren. We lopen ook door de polder dus sowieso handig om wat stevige schoenen aan te doen. En om je gerust te stellen: je belandt natuurlijk niet in een sloot of komt onder de modder als je dit niet wilt. Relax!

In de avond is uiteraard een jas of vest handig.

Er kan zaterdag-avond) best een bui vallen. Voor één bui gooien we de boel niet om, maar als het langere tijd gaat regenen, passen we e.e.a. aan en zo nodig passen we het programma aan.

 

Tijdens de dag worden er foto’s (na afloop geplaatst op de website) gemaakt. In verband met de AVG plaatsen we geen foto’s meer zonder je toestemming waarin je groot en duidelijk herkenbaar op staat; wel bijvoorbeeld groepsfoto’s van enige afstand.

 

BETALEN

Als je nog niet hebt betaald, doe dit dan gelijk even. Je kunt de 15 euro overmaken op het IBAN-nummer: NL08RABO.018.19.14.972 ten name van Stichting De Genadebron.Op de dag kun je eventueel ook betalen, maar we hebben geen pinautomaat, dus neem wel wat cash geld mee. In de 15 euro zit de BBQ inbegrepen en ook vier consumptiebonnen voor drank. In de 15 euro zit de BBQ inbegrepen en ook vier consumptiebonnen voor drank. Water is uiteraard gratis. Voor de afronding van de activiteiten in de middag / vooravond schenken we geen alcohol. Daarna kun je ook bier bestellen. Als de vier bonnen op zijn kun je nieuwe bonnen kopen. 1 euro per bon. Het kan zijn dat we nog een vrijblijvende collecte houden op de dag om onkosten te dekken. Maar dat leggen we dan nog wel op de dag uit mocht dit nodig zijn.

 

TOT SLOT

We hebben een dag waarop we elkaar maar bovenal God willen ontmoeten.

Willen jullie ook meebidden voor de voorbereidingen van de dag. Voor de organisatie, sprekers, muzikanten maar vooral voor uitnodiging van de Heilige Geest.

 

Tot 6 oktober allemaal!!

 

De organisatie:

 

Harold van de Pol

Arne Jan Heuveling

Wouter Hopman

Jan Wim de Graaf

Jacob Malenstein

Emiel Hop

 

organisatie@mannendagspakenburg.nl